Usluge

Fotografisanje proizvoda

Fotografisanje proizvoda

Za vas stvaram komercijalne fotografije vaših proizvoda koje će ga prikazati u najboljem mogućem fotografskom svetlu. Fotografije mogu biti kreativni prikaz proizvoda ili klasične kataloške sa belom pozadinom koja će najbolje istaći vaš proizvod.

Fotografisanje parova

Fotografisanje parova

Potreban vam je fotograf za veridbu, pre-wedding fotografisanje ili jednostavno fotograf za zajednički portret - angažujte me da zajedno napravimo fotografije koje će biti vaša najlepša uspomena. Takođe, ukoliko vaš partner nema dara za poziranje ili ima odbojnost prema fotografisanju generalno - ne brinite, pomoći ću vam da pozirate prirodno i da fotografisnaje protekne u opuštenoj atmosferi.

Fotografisanje događaja

Fotografisanje događaja

Možete me angažovati za fotografisanje svadbi, rođendana, devojačkih i momačkih večeri, krštenja i drugih proslava, a ja ću se potruditi da posvećeno zabeležim sve najlepše i najbitnije momente u toku događaja.

Modna fotografija za butike, brendove i dizajnere

Modna fotografija za butike, brendove i dizajnere

Fotografisanje može biti na ulici, u stilu street fashion ili ukoliko želite to može biti u iznajmljenom prostoru ili studiju. Ukoliko me angažujte očekujte fotografije čiji će stil biti u skladu sa senzibilitetom vašeg butika / brenda / dizajna. Krajnji cilj ovakvog fotografisnja za mene je podizanje želje vaših potencijalnih kupaca da imaju komad(e) odeće koji vi prodajete.

Kreiranje sadrzaja za hotele/restorane

Kreiranje sadrzaja za hotele/restorane

Ukoliko biste voleli da izgled vašeg kafića, restorana ili smeštajnog objekta privuče goste potreban vam je dobar vizuelni identitet koji ćete steći kroz društvene mreže i vaš web sajt za koje vam mogu napraviti fotografije koje će transparetno i u najlepšem svetlu prikazati spoljni i/ili unutrašnji prostor.

Fotografisanje portreta

Fotografisanje portreta

Fotografisanje za potrebe CV-ja, Instagrama ili stvaranje kreativnih fotografija.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

- Kada mogu očekivati da dobijem fotografije?

Vaše fotografije možete očekivatu u vremenskom periodu od 7 do 10 dana. Fotografije se šalju elektronskim putem na Vašu email adresu. Link za download ima ograničeno vreme trajanja od 7 dana te ih je neophodno skinuti što pre.

- Da li mogu ja da izaberem fotografije?

Nakon fotografisanja možete na samom fotoaparatu označiti koje su Vam fotografije omiljene. Takođe, izbor možete prepustiti meni, a ja ću ukloniti sve one fotografije koje su mutne, loše osvetljene ili ipak ne ispunjavaju određene standarde kvaliteta.

Kada je u pitanju fotografisanje događaja, tada biram sve one fotografije za koje smatram da sa sobom nose priču i za koje sam siguran da će Vam se svideti.

- Šta je sve ukljčeno u cenu, a šta ne?

U cenu je uključeno: Razgovor/sastanak sa mnom na kom ćemo dogovoriti sve detalje vezane za fotografisanje. Od lokacije, modela do sitnih detalja. Kreiranje moodboard-a koji će nam poslužiti kao inspiracija i vodilja tokom fotografisanja. Fotografisanje na samoj lokaciji uz svu prateću fotografsku opremu. Obrada fotografija uz mogućnost jedne ispravke ukoliko je neophodno.

U cenu nije uključeno: Šminkeri, frizeri, angažovanje modela, zakup studija ili apartmana kao i putni troškovi ukoliko je fotografisanje u drugom gradu ili državi.

Top